It's Winding Down! - We are about to make a trade.

It's Winding Down! - We are about to make a trade.

Show Video

kështu që siç thashë ne jemi nisur për në Cora, është vetëm rreth 20 25 minuta me makinë, por është një makinë në jug, por një gjë është disi interesante se ku jemi, ju thashë se liqeni është i ndarë midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë dhe sigurisht ne qëndruam në anën shqiptare, por jo shumë larg jugut dhe pak në lindje është Greqia dhe kështu, ndërsa shkojmë në jug dhe thjesht shikojmë nga lindja, ato male tani po shikonin në Greqi, por në çdo rast unë nuk nuk e di nëse e keni vënë re, por pemët e qershive dhe kumbullave kanë filluar të lulëzojnë dhe unë kam parë disa artikuj ku cche mund të jetë një vend i mirë për të parë disa, kështu që përsëri është pak Jaun jashtë rrugës, kështu që ne 'Do ta bëj nga këtu dhe dhe mirë thjesht shiko atë që ne [Duartrokitje] [Muzikë] shiko [Muzikë] [Duartrokitje] [Muzikë] mirë ne arritëm deri në Cora dhe ishte një qytet me të vërtetë i pastër një lloj qyteti i bukur thjeshtë jo një destinacion turistik, por diçka nëpër të cilën kaluam në lundrim, nuk gjetëm një grumbull të madh pemësh qershie me lule qershie, kështu që, sido që të jetë, ishte një udhëtim i vogël i këndshëm dhe tani ne po bëjmë një lloj mali të vogël të vogël Rruga fshatare e kthimit në Tanas kjo është padyshim rruga e gjatë ra, duhet të them që Google nuk donte që ne të vinim në këtë rrugë, kështu që nuk do ta fajësojmë atë në këtë rrugë tani, sapo kaluam tufën e dhive dhe mirë jemi duke ardhur përgjatë lumit, lumi këtu duket pak II nuk e di se është malor, do të shohim se çfarë do të ndodhë, por është një vend i bukur, por padyshim shumë dele dhe dhi dhe tokë bujqësore në këtë zonë të veçantë ne ju thamë se nuk e dinim se çfarë do të përfshinte kjo rrugë dhe mirë kjo është ende e vërtetë, ne ende nuk e dimë, por ne kemi qenë vërtet me fat deri më tani që ka qenë një ndërtim krejt i ri deri në fund me trotuar të bukur dhe ne në fakt ndoqëm disa e ekipeve jashtë me betonin që derdhte ullukun dhe por ishte asfalt krejt i ri, por ne e kaluam të gjithë ndërtimin dhe nuk e dimë, por pata një ndjenjë se ky mund të ishte fundi i rrugës sonë të asfaltuar kështu që është koha për të marrë kohë për të hyrë në natyrë në rregull, nuk jam i sigurt nëse edhe Majk e ka kuptuar këtë, por ka filluar të bëhet pak intensive këtu, sapo kaluam një pjesë tjetër të ndërtimit dhe rruga është nuk është më një rrugë me zhavorr, tani është një lloj rruge me baltë ose me baltë, ne kemi ende një orë e 30 minuta në Google për të na nxjerrë nga kjo rrëmujë që kemi hyrë në rrugë, sinqerisht, edhe pse është një rrugë e dheut. jo shumë keq, por përsëri sasia e punës që është bërë dhe cilësia e rrugës deri këtu duket sikur ka pasur disa gërryerje, është padyshim shumë më tepër një rrugë skicuese dhe gishtat tanë janë kryqëzuar ndërsa lëvizim lart këtu. ne do të duhet të kthehemi dhe të kthehemi prapa këtu, por ju djema do ta kuptoni ashtu siç bëjmë ne, thjesht do të vazhdojmë të ecim derisa të mundemi dhe ndërsa flasim ne kemi një lumë që kalon këtu dhe gjëja për ujin pasi uji ndërpret rrugën dhe ju mund të shihni në buzë se është duke prerë rrugën, por ata kanë një problem me ujin këtu dhe ura duket mjaft e rrëmujshme si një urë e vjetër osmane, le ta kapërcejmë këtë gjë që bëmë oh po një qen bagëtie atje është ai oh ky është një qen po kjo është mace qeni bagëtish mirë ai nuk është aq i madh sa disa mund të jenë dhi, atëherë ne u kthyem në Asfalt dhe ne jemi duke u ngjitur përsëri në malet Switchback dhe ne kemi përcaktuar se kjo është një rrugë e vjetër minierash dhe ne mund të shohim disa ngjyra të ndryshme në anën e malit, në fakt është paksa e bukur dhe unike, por duket se ndoshta pak qymyr dhe disa gjëra të tjera që ata kanë nxjerrë. këtu me kalimin e

viteve dhe ne po arrijmë edhe pse është një djalë i rrugës së asfaltuar, ai është zhvendosur për shkak të presionit hidraulik dhe ndoshta shkrirjes së ngrirjes dhe gjithë kësaj, kështu që është pak shkëmbor dhe rrotullohet në vende dhe është padyshim i ngushtë, kështu shpresojmë që ne mos takoni një nga ata shoferët e këqij shqiptarë që vijnë nga ana tjetër, por mendoj se mund të pajtohemi që deri tani të paktën jemi të lumtur që erdhëm në këtë mënyrë, ka pasur disa pamje të bukura që nuk do t'i kishim parë nga ana tjetër dhe kështu që kjo është arsyeja pse ne udhëtojmë dhe do të vazhdojmë të vazhdojmë ndërsa kalojmë këtu, ne po përpiqemi ta kuptojmë, por ju mund të shihni atje lart në majë të atij mali duket të jetë një akullnajë e madhe pothuajse duket si një e madhe rrëshqitja e dëborës në majë të malit të Kapelës së Bardhë poshtë nesh ka një rrugë të vogël gjarpëruese që nuk e dimë nëse përfundojmë duke u nisur atje poshtë dhe pastaj përsëri lart, por sigurisht që kemi një varg të madh malor të vjetër përpara nesh, kështu që arritëm shumë aventura të tjera përpara kemi të paktën një orë për t'u rikthyer atje ku ishim më parë, por padyshim që mund të shihnim një rrugë të gjarpëruar rreth këtyre maleve, kështu që mendoj se kemi pak më shumë aventura për të bërë përpara se të dalim nga kjo rrëmujë, por është mahnitëse dhe ne po shohim disa pemë të rastësishme qershie përgjatë maleve, thjesht mund t'i shihni ato lulet e vogla të bardha që bien në sy dhe është e bukur dhe gjithashtu krejt papritur do të shihni një shkëmb të vogël me të gjitha këto të vogla pothuajse si një varrezë shkëmbore ose diçka, këto grumbuj shkëmbinjsh kudo me shkurre që dalin jashtë dhe përveç kësaj, thjesht duken si kullota malore dhe nuk po shohim shumë dhi apo lopë këtu lart, unë do të prisja të shihja se ndoshta ata janë diku tjetër, ne pamë patjetër disa barinj dhish që mbanin dhitë e tyre përgjatë rrugës, kështu që sytë tanë janë ende të zhveshur për aventura, por sot në ekranin e televizorit kemi një mal të madh të madh para nesh dhe është e bukur çfarë shprehje është ajo. shkon lart duhet të zbresë dhe ne kemi shkuar lart mbi male dhe kemi një çelës të madh me kalimin e pasmë . mbarova atje, mendoj se do të kemi pak ngjitje përpara se të mbarojmë, duket sikur jemi në mes të këtyre maleve, sapo pamë një tufë të vjetër delesh në anën e malit dhe thjesht është me të vërtetë një mjedis i bukur djema me të vërtetë një mjedis i bukur, por duhet të përqendrohemi sepse për momentin ne po e mbyllim çelësin, kështu që ne kemi qenë gjarpërues lart poshtë dhe përreth dhe nëse mund të shihni poshtë nesh ka një lumë poshtë atje dhe djathtas para nesh është një digë e madhe e vjetër e madhe dhe ne mund të shihnim atë liqen të madh të vjetër në fund të Luginës së Malit dhe ne kemi qenë përreth tij dhe duket sikur do të kalojmë pusin përtej digës jo ne' nuk jemi jo, nuk do ta kalojmë me makinë, por kjo është ajo dhe oh mirë ne ia dolëm deri këtu dhe po kalojmë atë që është paksa e një Slot Canyon dhe po shohim një shumë më shumë ujë thjesht rrjedh nga malet, sigurisht që ju djema e keni parë malin e mbuluar me dëborë, kështu që jam i sigurt se bora po shkrihet dhe po zbret këtu, por më pëlqen të ngas poshtë këtu dhe të shoh ujëvara, por ju mund të shihni se ne jemi tani duke kaluar këtë lumë të vogël nëpër këtë kalim të ngushtë dhe nuk ka shumë vend këtu, por lajmi i mirë është se ka një autobus përpara tij, kështu që nëse ai mund ta bëjë atë, ne mund ta bëjmë Kalimin e Lumit, kështu që ne ndihemi mjaft të sigurt për këtë për aq kohë sa pasi nuk takojmë askënd që vjen nga ana tjetër dhe ja ku shkojmë duket sikur këtu është një ujëvarë tjetër më e madhe, shpresoj se ju djema mund ta shihni se ne thjesht do të kalojmë në lundrim deri këtu, por është një makinë e bukur djema, au shiko si ka ardhur uji atje poshtë thjesht prerë atë që preu Tokën wow dhe unë vë bast se ka raste kur mendoj mirë se ata kanë sigurisht një rezervuar rezervë atje lart, kështu që ata e kontrollojnë të gjithë tani, por në atë ditë vura bast se ishte ndoshta ajo gjë [Muzikë] e pazbutur , faleminderit zotëri, ju uroj një ditë të mirë [Muzikë] 0:10:29.320,1193:02:47.295 [Muzikë] çfarë po bën atje poshtë Unë po shkoj këtu Unë po dokumentoj këmbët tuaja se është kështu pica, po jo Unë nuk e kam pasur asnjë konotacion për këtë, pavarësisht se kjo funksionon për mua, ne ndoshta mund të ulemi jashtë, është mirë që ne lundruam nëpër atë PA tjetër, u shpërblyem, por na u desh të ndalonim dhe të hanim një drekë dhe e bëmë një qytet të vogël këtu, Majk na zbuloi restorantin e tij të bukur të vogël, ne do të kemi pak mish qengji, pak sallatë, pak patate të skuqura dhe duket si një shportë e madhe e vjetër me bukë, kështu që ne do të shijojmë këtë vakt dhe do të nisemi për shkak të rrugës me mend se çfarë po mbledhim borën së shpejti, kështu që këto janë si bërxolla të vogla të lëkundura një javë më parë kur isha në aeroplan me nisje nga Shqipëria në Orlando, nëse shikoni atë video, e dini që më kapi stjuardesa e Lanzës godas dhe aeroplanët e mi u ndryshuan pak, por gjithmonë mendoj se gjërat ndodhin për një arsye dhe unë dhe Kurt gjithashtu mendojmë gjithmonë se nëse bën mirë, do të bëhesh mirë dhe do të jesh gjithmonë i sjellshëm dhe gjërat do të kthehen mirë tek ti. mund ta dijë që kur ishim në Amerikën e Jugut kisha një ekip vërtet të mirë kardio atje në spitalin në seritë Blain dhe ne vazhduam të ktheheshim atje për kontrolle dhe të gjitha këto dhe tani që kemi qenë këtu në Evropë kam qenë duke kërkuar për një mjek në Homebase, një mjek që mund të mbajë të gjitha të dhënat e mia, të më vizitojë kur jam në atë zonë dhe megjithatë të jem në rregull nëse jam diku tjetër duke bërë kontrollin tim gjashtëmujor me një kardiolog tjetër dhe t'i dërgoj rezultatet tek ai dhe të kem një mjek që i shikon gjërat për mua tek të cilat mund të shkoj nëse gjërat merrnin një kthesë dhe më duhej të rregulloja ilaçet ose diçka të tillë mirë, isha në aeroplan i ulur pranë këtij njeriu shumë të bukur që jetonte në Orlando, kështu që shtëpia ime, por fillimisht e dini nga India, emri i tij ishte VJ dhe sapo filluam të flisnim për fermën e tij dhe fëmijët e tij dhe unë po ndaja me të Udhëtimet tona dhe disa orë pas fluturimit tonë CU ishte pothuajse 12 - ore fluturim, me ne fund e pyeta se cfare bente ne Orlando dhe ai me tha se punonte ne spitalin qe ndodhej ne rrugen ku jetonim dhe doli qe eshte kardiolog por kishin kaluar 5 ose 6 ore nga biseda. para se të

arrinim në faktin se ai ishte një kardiolog dhe unë jam diagnostikuar me dështim të zemrës dhe një nga pyetjet e tij të para është se si e bëni këtë në mënyrën se si udhëtoni dhe unë i thashë se ishte e vështirë uh se po kërkoja një doktor dhe unë nuk isha në gjendje të gjeja një me të cilin do të funksiononte mirë tani emri i tij ishte VJ VJ, por tani për mua ai është Dr Casi sepse ai më tha se do të ishte mjeku im dhe unë tha se thjesht duhet të marrim një bazë teste dhe të gjitha këto dhe unë thashë se jam në shtëpi vetëm për 8 ditë, nuk ka asnjë mënyrë që ta bëjmë këtë dhe ai tha se stafi im do t'ju thërrasë në mëngjes dhe ne do ta kuptojmë dhe ata bënë djemtë ndërsa unë isha në shtëpi Nuk e ndava me ju, e filmova pak, por nuk fola për të, u ktheva me makinë në Orlando mora kardiogramë eko EKG-të u takuan me Dr Casi u takuan me stafin e tij ma kontrolluan defibrilatorin tim u përpoqëm të merrnim më shumë U bë një skanim intensiv i zemrës sime në mënyrë që ai të mund të shihte më shumë detaje, por ne nuk mundëm ta merrnim atë, por djema thjesht funksionoi në mënyrë perfekte tani unë kam një mjek me bazë në shtëpi që e kupton që unë udhëtoj në Shtetet e Bashkuara atje në Orlando pikërisht aty pranë Dikur jetoja dhe ai ishte jashtëzakonisht i sjellshëm ndihem mahnitës, i lumtur dhe më i sigurt tani që kam një mjek të gjitha të dhënat e mia janë në një vend, ne skanuam në të gjitha rezultatet e mia të vjetra të testit të gjakut, vendosëm të gjithë numrat në të gjitha të dhënat e mia janë në një vend nëse diçka nuk shkon, kam një mjek që ai vend mund ta telefonojë sa herë që kthehem në shtëpi për të vizituar, do të lë një takim atje dhe do të shkoj të kontrolloj gjithçka, boshllëqet në mes ku më duhen gjashtë kontrollet e mia Monon, do ta bëj atë anembanë botës dërgoj rezultatet e mia tek ata ata do ta skanojnë atë ishte e mahnitshme pa marrë parasysh se në çfarë besoni nëse jeni fetar nëse është karma nëse është thjesht bëni mirë bëhu mirë sido që të jem unë duke përfunduar ulur në atë fluturim pranë Dr Casi ishte uh uh universi duke bërë gjëra të mira të ndodhin dhe unë nuk mund të jem më mirënjohës kështu që është përditësimi i kësaj, por unë jam kthyer pothuajse në aeroportin këtu në Orlando. Unë dua të largohem nga këtu pa ju treguar gjithë atë histori dhe duke ju thënë se sa jashtëzakonisht me fat jam me fat, kështu që udhëtimi im në shtëpi ishte i mrekullueshëm gjatë gjithë kohës sime me familjen time me miqtë e mi, nuk mund të kisha kërkuar që të shkonte më mirë, por është është koha për të shkuar në shtëpi, kështu që le të shkojmë të kontrollojmë çantat tona dhe të kthehemi në Kurt um, kam dy ndërrime avioni në 18 e 1 orë e gjysmë në aeroporte dhe fluturime për t'u kthyer tek ai, por le t'i bëjmë mirë, kemi një situata këtu Majk do të ngjitet për ta kontrolluar pasi mund ta shihni ne kemi një mbingarkesë të ulët peme, kemi hyrë pak të ngushtë dhe më pas duhet të bëjmë një kthesë dhe kështu që nuk e di nëse mund të zbresim gjatë gjithë kësaj, por normalisht unë jam ai që del jashtë dhe e kontrollon mirë, shiko këtu, kështu që a jemi në rregull, a kam leje që ju jeni mirë mirë jeni mirë, mirë djema, kjo është në rregull. mire pasqyra eshte e qarte eshte mire ne rregull djema qe ishte goxha e ngushte ne e beme me peme lart dhe duke ndertuar nga te dyja anet por mendoj se hapet pak me shume nga ketu ne rregull i thashe i thashe normalisht une jam tipi qe hip jashtë dhe i bën të gjitha këto, por Majk na bëri të qartë, po pamje e bukur pikërisht atje, oh po pamje atje, megjithëse ato shtëpitë në kullotat dhe pemishtet e gjelbra në kodër që kam arritur në Toronto, jam duke pritur të ndërroj aeroplan dhe ju djema më njihni mua dhe Kurtin janë ekstreme Udhëtarët kanë kaluar nëpër shumë aeroporte shumë kufij, shumë situata të çuditshme udhëtimi dhe mund t'ju them se pikërisht këtu në këtë portë në aeroportin e Torontos, Lanza Airlines duhet të jetë gjëja më e paorganizuar që kam parë ndonjëherë, ne jemi duke qëndruar këtu në radhët që bëjmë nuk e di pse nuk dimë ku nuk dimë asgjë kur pyesim se çfarë po ndodh, ne fjalë për fjalë ne shpërfillemi, kështu që nuk mund të bëjmë shumë për këtë, sepse ato janë një linjë ajrore e madhe dhe kjo është mënyra e vetme që ne mund t'ju fluturojmë djema e dinë që nuk ankohem por ja ku shkoni ka një ankesë kjo pas meje është një rrëmujë kështu që ia dolëm në aeroplan stacioni tjetër është Frankfurt edhe pse ndoshta do të vonojmë pak, por kam një kohë të gjatë lidhjeje që duhet të jem mirë, pothuajse përsëri te Kurti dhe fëmija në klasin ekonomik premium, do të gjeni jelekun tuaj të shpëtimit nën mbështetësin e krahut në klasën ekonomike jeleku juaj i shpëtimit ndodhet nën tuaj nëse udhëzohet ta bëni këtë nga ekuipazhi, tërhiqni mendjen mbi kokën tuaj, kaloni rripin rreth belin dhe lidhni kapësen pastaj shtrëngoni rripin është një ditë emocionuese ne jemi rrugës për në aeroport jemi në Toronto rrugës për të marrë borën Majk a keni kaluar mirë në furgon këtë javë që kam kaluar një kohë e mirë Kurt faleminderit që më lejove të jem bashkë-pilotin tënd, do të jetë e keqe të shohësh Mike të shkojë, por djali ne jemi të entuziazmuar të shkojmë të bie borë kështu që le të shkojmë djema në rregull, po shikojmë avionin e Snow-it të vijë me Mike një aplikacion i vogël si quhet quhet Uh ora e fluturimit 24 quhet ora fluturimi 24 dhe ne mund të shohim se ajo ka mbaruar uh Mali i Zi tani ajo ka marrë jo ajo është në Shqipëri po ajo është afër ajo është në 12,000 ft në zbritje oh duket sikur është gati për të shkuar në skajin jugor të aeroportit, megjithëse kam parë aeroplanët që zbarkojnë mbi këtë anë të pistës, ka një vend të vogël këtu poshtë dhe mendova se mund të binim borë. shih se fluturon përgjatë rrugës, por është në rresht për pistën, kështu që ajo është gati të prekë poshtë, kështu që ne u nisëm për ta marrë atë për ta marrë 22 orë me këmbët e mia janë në tokë prapa në Shqipëri CT është vetëm në anën tjetër sipas zakonit le të shkojmë të marrim valixhet tona dhe të kthehemi në Kurt woohoo jam në shtëpi, është të nesërmen që zbrita në aeroport dje shumë i emocionuar për të parë Kurtin dhe kotelet e mia dhe kthehemi në furgonin tim dhe e gjithë kjo shkoi pa një por kishte një përplasje gjigante në rrugë bagazhi im dy çantat e mia të kontrolluara me të gjitha gjërat e mahnitshme që po sillja nga shtetet nuk ia dolën të arrinte në toron këtu në Shqipëri, iu desh pak kohë për ta gjetur, tani është pak më shumë se 24 orë më vonë sapo kemi marrë një email se bagazhet ime kanë mbërritur ne jemi në rrugën tonë sepse kemi të gjitha llojet e surprizave të bukura atje për të cilat Kurt as nuk i di, kështu që le të shkojmë të marrim bagazhin, shpresojmë se gjithçka është mirë me të dhe pastaj do të jemi në gjendje të vazhdojmë me udhëtimin tonë në jug në Shqipëri, por unë nuk ju plotësova të gjithë dje, sepse të jem shumë i sinqertë, u shkatërrova për atë bagazh dhe Kurt i rraskapitur thotë se kam fjetur ashtu si nuk kam fjetur. di 15 orë por më

duhej, le të shkojmë të marrim bagazhin nëse ju pëlqen kjo video, sigurohuni që të abonoheni në kanalin tonë dhe goditni zilen e njoftimit, që të dini kur publikojmë video të reja dhe mos harroni që mund të na ndiqni gjithmonë në Instagram për të parë se çfarë po ndodh në mes të videove përshëndetje djema

2024-04-30 07:30

Show Video

Other news